Dezynfekcja
- Certyfikat Ozonowanie Dezynfekcja Koronawirus SARS-CoV-2
- Dezynfekcja w budynkach z zagrożeniem od koronawirus SARS-CoV-2
- Certyfikat Nowe Standardy higieny i bezpieczeństwa żywności w UE
- Ozon, urządzenia generujące ozon i ich wykorzystanie w zabiegach zwalczania organizmów szkodliwych
Dezynsekcja
- Certyfikat Dobra praktyka odkomarzania
- Certyfikat Kompleksowe zwalczanie komarów
- Pluskwa domowa, produkty biobójcze przeznaczone do zwalczania pluskwy domowej i sposoby wykonywania zabiegu odpluskwiania pomieszczeń
- Zwalczanie szkodników drewna w procesie fumigacji z wykorzystaniem fosforowodoru
Deratyzacja
- CEPA Certified EN 16636 – Usługi w zakresie zwalczania szkodników
- Certyfikat Advances in City Rodent Control
- Certyfikat Monitorowanie i zwalczanie gryzoni profesjonalnymi metodami
- Certyfikat System Zarządzania Jakością PN-EN ISO 9001-2009
- Ochrona obiektów inwentarskich przed organizmami szkodliwymi (Deratyzacja, Dezynsekcja, Dezynfekcja) zgodna z zasadami Dobrej Praktyki Rolniczej
- Systemy zabezpieczenia sklepów, stołówek i zakładów przemysłu spożywczego przed szkodnikami
- Wdrażanie programu zwalczania szkodników w systemach jakości GHPHACCP, BRC, IFS, AIB
- Wykonywanie usług ochrony przed szkodnikami zgodnie z normą PN-EN 16636-2015 oraz standardami BRC wersja 7 i TESCO wersja 5
- Zrównoważone stosowanie produktów biobójczych przeznaczonych do zwalczania gryzoni
Pozostałe
- Alternatywne metody w bioasekuracji
- Certyfikat Nowe Standardy higieny i bezpieczeństwa żywności w UE
- Certyfikat Specjalista Dezynfekcji, Dezynsekcji i Deratyzacji
- Innowacyjna dezynfekcja, dezynsekcja i deratyzacja
- Międzynarodowa wymiana doświadczeń Pest Control
- Zadania biologa terenowego wykonującego inspekcję zakładu produkującego żywność i walidację systemu zabezpieczenia zakładu przed organizmami szkodliwymi
- Zasady prowadzenia audytu wewnętrznego